Jag vill utbilda mig till Fustra Trainer

Fustra – en träningsmetod som ger resultat.

Fustra är en träningsmetod som belönats som årets hälsoprodukt Finland. Du finner den på 71 ställen i Finland och du kan vända dig till över 400 utbildade tränare. År 2015 tränades det cirka 100 000 Fustra timmar i Finland.

Fustra är den enda individuella träningsmetoden i konceptform och som bevisligen ger resultat. Fustra har många olika program och i alla finner du 5 svårighetsgrader. Därför lämpar sig Fustra för många olika behov.

Det har gjorts en officiell forskning gällande Fustra. I forskningen klargjordes att Fustra´s nacke och axlar program har en oerhört positiv effekt på problem med nacke och axlar. Undersökningen påvisade att Fustra påtagligt lindrar och minskar mängden och frekvensen av smärta i nacke och axlar samt bidrar till av avlasta den återkommande känslan av trötthet i nacke och axlar genom bland annat ökad blodcirkulation.

En noggrannare rapport av undersökningen kan du beställa från . Nu sprids Fustra även i Sverige. De första Fustra anläggningarna har öppnats och de första tränarna har utbildats.

Vår målsättning är att skapa ett Fustra servicenät som täcker hela landet. Är du intresserad av att utbilda dig till Fustra tränare? Om du är intresserad fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

Ta kontakt