Jag vill ha Fustra till min klubb

Fustra – en träningsmetod som är forskat kring och som belönats.

Fustra är en träningsmetod som belönats som årets hälsoprodukt i Finland. Du finner den på 71 ställen i Finland och du kan vända dig till över 400 utbildade tränare. År 2015 tränades det cirka 100 000 Fustra timmar i Finland.Fustra är den enda individuella träningsmetoden i konceptform och som bevisligen fått resultat oavsett ort eller tränare. Fustra har många olika program och i alla finner du 5 svårighetsgrader. Därför lämpar sig Fustra för många olika behov.

UKK Institutet (som är en respekterad forskningsanstalt i Finland) har gjort en officiell effektivitetsforskning gällande Fustra. I undersökningen (ClinicalTrials.gov Identifier: NCT02235207) klargjordes Fustra20-programmets positiva inverkan på problem med nacke och skuldror. En noggrannare rapport av undersökningen kan du beställa efter publiceringen från .

Nu sprids Fustra även i Sverige. Är du intresserad av att höra hur din klubb och Fustra Sweden Ab kan bidra med nya nöjda kunder till din klubb? Fyll i klubbens uppgifter så kontaktar vår representant dig.

Ta kontakt