Heal

Sydsvenskan skriver om Fustrametoden!

4/2017 — Så slipper du få ont när du jobbar med dator och mobil - sträck på dig och stretcha för att undvika problem!

"Ont i nacken eller övre delen av ryggen? Sticker det i armen, domnar handen ibland? Risken är stor att det beror på att du sitter för mycket och på hur du använder datorn, mobilen eller surfplattan. Nu finns en ny träningsmetod för att undvika paddnacke, domnande armar och ryggsmärta."

Idag finns vi under kategorin "toppdelat" på Sydsvenskan och det är fantastiskt kul att människor är intresserade av det vi gör. Men för oss är detta viktigt, oerhört viktigt, vi vill vara med och förändra folks liv och vi vet att vi kan det. Vi har forskning i ryggen som säger at det vi gör fungerar och vi vill vara med och förändra Sveriges hälsa. Därför är vi glada för att Sydsvenska är med och delar vårt livsviktiga budskap!

Dela du med eller ännu bättre kom inom och få en gratis rörelseanalys så att du får reda på hur din kropp mår!

Har du en inlogg på Sydsvenska eller vill ha en så kan du läsa artikeln här.

Som vår alldeles egna Jarkko Korteleinen skulle säga, ha en toppen dag alla!

Våra mest populära inlägg Mer →

Om Fustra

Vågar du prova Fustra?

10/2016 — Ta en titt på detta filmklippet där vi visar vad det innebär att träna med Fustra!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra skriver samarbetsavtal med Friskis & Svettis Malmö

11/2016 — I veckan ingick Fustra samarbete med Friskis & Svettis Malmö som har sex anläggningar. Vi ser fram emot samarbetet och kommer att starta upp vårt arbete omgående. Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Lästa inlägg >

Heal

Även barn har idag problem med rygg och nacke

2/2017 — Vi får in fler och fler barn med rygg och nackproblem i Fustra. Det är inte bara vuxna som drabbas av detta längre. Vi har idag en livsstil som gör att vi får problem allt längre ner i åldrarna. Men vi kan hjälpa till att bli av med detta, läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Heal

En sjukgymnast uttalar sig om Fustra!

12/2016 — Som ni kanske vet är Fustra stort i Finland, vi finns idag på 75 gym och sålde i fjor över 100 000 timmar med träning. Därför har vi mycket erfarenhet med oss från Finland när vi nu börjar vårt arbete i Sverige. Här är en uttalelse från en sjukgymnast som har tränat med vår Fustracoach Jarno i Finland. Jaana Marttinen säger såhär om Fustras arbete:

Lästa inlägg >