Alla inlägg

Om Fustra

Vågar du prova Fustra?

10/2016 — Ta en titt på detta filmklippet där vi visar vad det innebär att träna med Fustra!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra skriver samarbetsavtal med Friskis & Svettis Malmö

11/2016 — I veckan ingick Fustra samarbete med Friskis & Svettis Malmö som har sex anläggningar. Vi ser fram emot samarbetet och kommer att starta upp vårt arbete omgående. Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Lästa inlägg >

Heal

Även barn har idag problem med rygg och nacke

2/2017 — Vi får in fler och fler barn med rygg och nackproblem i Fustra. Det är inte bara vuxna som drabbas av detta längre. Vi har idag en livsstil som gör att vi får problem allt längre ner i åldrarna. Men vi kan hjälpa till att bli av med detta, läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra fakta

10/2016 — Hejsan alla och välkommen till våra nya blogg. På denna bloggen kommer vi att följa Fustras utvekling i Sverige och srkiva om hälsa och välmående. Jag heter Jarkko Kortelainen och jag är grundare av Fustra.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Vi som arbetar med Fustra

10/2016 — Framöver kom vi emellanåt att presentera oss som jobbar med Fustrakonceptet här på bloggen. Genom att söka på överskriften "vi som arbetar med Fustra" så får du fram alla presentationer som hittills är gjorda. Här kommer vår första presentation av Jarkko Korteleinen som är grundaren av Fustrametoden. Trevlig läsning!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Gratis föreläsning på Hills Golfklubb!

11/2016 — Välkommen till en gratis föreläsning på Hills Golfklubb utanför Göteborg den 28/11 kl. 18:00, du behöver inte vara medlem för att delta, du behöver bara dyka upp!

Lästa inlägg >

Heal

En sjukgymnast uttalar sig om Fustra!

12/2016 — Som ni kanske vet är Fustra stort i Finland, vi finns idag på 75 gym och sålde i fjor över 100 000 timmar med träning. Därför har vi mycket erfarenhet med oss från Finland när vi nu börjar vårt arbete i Sverige. Här är en uttalelse från en sjukgymnast som har tränat med vår Fustracoach Jarno i Finland. Jaana Marttinen säger såhär om Fustras arbete:

Lästa inlägg >

Om FustraTrain

Vi kör en test till!

1/2017 — I Fustra är vi glada för att testa vad vi klarar av med våra kroppar. Det ger en indikation på hur vi ligger till hälsomässigt. För dig som tycker att du är i bra balans och är vältränad har vi en ny test nedan, klarar du den?

Lästa inlägg >

Heal

Sydsvenskan skriver om Fustrametoden!

4/2017 — Så slipper du få ont när du jobbar med dator och mobil - sträck på dig och stretcha för att undvika problem!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Hur fungerar det när man tränar med Fustra?

10/2016 — Fustra bjuder på Fustra ”rörelseanalys” i Göteborg, Helsingborg, Borås och snart I Malmö. Efter ”rörelseanalysens” resultat ger Fustra tränaren rekommendationer hur du ska fortsätta din träning.

Lästa inlägg >