Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Hur ser en vanlig dag för en Fustratränare?

Fustra Sweden AB är ett snabbt växande företag och vi söker hela tiden nya tränare. Därför tänkte vi skriva om hur "en vanlig dag på jobbet" ser ut för en Fustratränare. Låter det intressant får du gärna skicka en ansökan till

En Fustratränares dag ser väldigt olik ut beroende på om man jobbar med kunderna på dagtid eller på kvällstid. 28/10 hade Jarkko en “arbestdag “när han jobbade på dagtid.

Schemat såg ut så här:

7:30 – 9:00 Peter Theorin

9:00 - 10:00 Frukost

10:00 - 11:00 Stefan Bohlin

11:00 - 12:00 Carin Koch

12:00 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:30 Oscar Teiffel

14:30  Hämta barn från skolan…

Våra tränare brukar jobba cirka 80-100 timmar i månaden. Det betyder 20 till 25 timmars arbete i veckan och cirka fyra till fem timmar per dag. Arbetet är väldigt roligt och givande, men det krävs mycket energi. För oss är det oerhört viktigt att du som Fustratränare kan ge 100% service till kunden och att du är närvarande i ditt arbete.

Tidigt morgon på Hills Golf and Sport club.

Förberedelse innan första kund.

Peter är en av mina kunder började träna med mig för över 10 år sen. Alltid fantastisk roligt att träffa Peter, så mycket energi och skratt. Bilderna innan och efter träningen. Många kunder vill träna innan arbetsdag. Efter träningen är energi på top och man levererar mycket bättre på jobbet.

Frukost – Viktigaste måltid på dagen säger många.

Med Stefan som vi träffade i Thailand. Efter en frukostprat vill Stefan testa Fustra och där började våra samarbete. Denna killen har bara bra dagar;)

Carin är en svensk professionell golfspelare (https://en.wikipedia.org/wiki/Carin_Koch). I början hade Carin problem med ryggen men nu har smärtorna försvunnit totalt. Fustraträningens syfte är att jobba med kroppens alla funktioner och förebygga skador. På övningen på bilden fokuserar vi på att “öppna” bröstryggen och arbeta bort hennes kompensationerna. Hennes kropp svarar mycket snabbt på träningen och utvecklingen går fort.

Oscar är golfspelare och träning är hans passion. Jag har tränat honom i ett års tid och utvecklingen har varit fenomenal. På den första Fustrarörelseanalysen fick han -36 och nu är resultat -2. Med detta menas att symmetri och balansen i kroppen nästan är perfekt. Han har kommit sig hela vägen upp till Svenska landslaget efter vi började att träna ihop. Hans inställning till träning kommer att ta honom väldigt långt. På bilden ser vi att tack vare flexibiliteten i baksidan av låret ges han möjlighet att sitta på sittbenet. Det är väldigt viktigt om man tänker på hur viktig aktivering av sätesmuskulaturen är vid golfsvingen.

/ Team Fustra

Våra mest populära inlägg Mer →

Om Fustra

Vågar du prova Fustra?

10/2016 — Ta en titt på detta filmklippet där vi visar vad det innebär att träna med Fustra!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra skriver samarbetsavtal med Friskis & Svettis Malmö

11/2016 — I veckan ingick Fustra samarbete med Friskis & Svettis Malmö som har sex anläggningar. Vi ser fram emot samarbetet och kommer att starta upp vårt arbete omgående. Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Lästa inlägg >

Heal

Även barn har idag problem med rygg och nacke

2/2017 — Vi får in fler och fler barn med rygg och nackproblem i Fustra. Det är inte bara vuxna som drabbas av detta längre. Vi har idag en livsstil som gör att vi får problem allt längre ner i åldrarna. Men vi kan hjälpa till att bli av med detta, läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Heal

En sjukgymnast uttalar sig om Fustra!

12/2016 — Som ni kanske vet är Fustra stort i Finland, vi finns idag på 75 gym och sålde i fjor över 100 000 timmar med träning. Därför har vi mycket erfarenhet med oss från Finland när vi nu börjar vårt arbete i Sverige. Här är en uttalelse från en sjukgymnast som har tränat med vår Fustracoach Jarno i Finland. Jaana Marttinen säger såhär om Fustras arbete:

Lästa inlägg >