Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Hej.

Jag heter Betina och har jobbat med Fustra sedan 2010.

Jag har alltid gillat att röra på mig och har under min uppväxt främst sysslat med fotboll och dans.

Det bästa med att jobba med Fustra är alla fantastiska människor jag möter, att få följa dom i deras utveckling, när de når sina mål och sen sätter upp nya igen.

Att få inspirera, motivera och träna andra människor är något av det mest berikande jag tycker vi kan göra i dagens samhälle där stress, ohälsa och utmattning är så närvarande.

Jag kom själv i kontakt med Fustra efter en tuff period i mitt liv då jag var tvungen att på allvar se över hur mitt liv skulle formas om efter att jag blev änka alldeles för tidigt i livet, innan jag ens fyllt 30 år.

Då var träningen ett oerhört viktigt steg i rätt riktning för mig och blev en av de första bitarna jag tog tag i under vägen tillbaka till lycka och glädje.

Förutom att jag är Fustra-koordinator och tränare är jag även utbildad coach samt instruktör i mental träning. Det är något jag finner mycket användbart i mitt yrke och i mitt vardagliga liv idag.

Mitt mål med mitt jobb och med Fustra är att nå så många människor som möjligt och hjälpa dom på vägen till ett hälsosamt, smärtfritt och skönt liv.

Vill du veta mer om mig och min bakgrund, titta gärna på länken under.

.http://www.expressen.se/halsoliv/manskligt/betinas-man-andy-kom-aldrig-hem-efter-festen/

Våra mest populära inlägg Mer →

Om Fustra

Vågar du prova Fustra?

10/2016 — Ta en titt på detta filmklippet där vi visar vad det innebär att träna med Fustra!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra skriver samarbetsavtal med Friskis & Svettis Malmö

11/2016 — I veckan ingick Fustra samarbete med Friskis & Svettis Malmö som har sex anläggningar. Vi ser fram emot samarbetet och kommer att starta upp vårt arbete omgående. Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Lästa inlägg >

Heal

Även barn har idag problem med rygg och nacke

2/2017 — Vi får in fler och fler barn med rygg och nackproblem i Fustra. Det är inte bara vuxna som drabbas av detta längre. Vi har idag en livsstil som gör att vi får problem allt längre ner i åldrarna. Men vi kan hjälpa till att bli av med detta, läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Heal

En sjukgymnast uttalar sig om Fustra!

12/2016 — Som ni kanske vet är Fustra stort i Finland, vi finns idag på 75 gym och sålde i fjor över 100 000 timmar med träning. Därför har vi mycket erfarenhet med oss från Finland när vi nu börjar vårt arbete i Sverige. Här är en uttalelse från en sjukgymnast som har tränat med vår Fustracoach Jarno i Finland. Jaana Marttinen säger såhär om Fustras arbete:

Lästa inlägg >