Fustra Blogg

Senaste inlägg Mer →

Advance

Vi tränar den kommande golfeliten!

5/2017 — Nybliven mästare i en av de mest prestigefyllda juniortävlingarna och tredje högst rankad i sin ålder i Europa. Hills golfklubbs Amanda Linnér har redan tagit stora kliv - men ambitionen är att en dag bli allra bäst.

Lästa inlägg >

Heal

Sydsvenskan skriver om Fustrametoden!

4/2017 — Så slipper du få ont när du jobbar med dator och mobil - sträck på dig och stretcha för att undvika problem!

Lästa inlägg >

Advance

Hills som är utsedd till bästa junior-och seniorclub 2016/2017!

4/2017 — Vi är stolta över att vi får lov att arbeta på Sveriges bästa golfclub för seniorer och juniorer och att vi fått vara med och träna morgondagens stora stjärnor! Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Mest populära inlägg Mer →

Om Fustra

Vågar du prova Fustra?

10/2016 — Ta en titt på detta filmklippet där vi visar vad det innebär att träna med Fustra!

Lästa inlägg >

Om Fustra

Betina Kortelainen - Hills golfklubb

11/2016 — Här kommer en ny presentation av en av våra medarbetare, Betina Kortelainen. Hon är inte bara en suverän tränare hon är också en del av Fustras kärna och bidar till Fustras utveckling. Som ni ser på efternamnet kilar hon också stadigt med vår grundare Jarkko. Läs gärna mer om Betinas bakgrund i den starka berättelsen som tidigare publicerats i Expressen.

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra skriver samarbetsavtal med Friskis & Svettis Malmö

11/2016 — I veckan ingick Fustra samarbete med Friskis & Svettis Malmö som har sex anläggningar. Vi ser fram emot samarbetet och kommer att starta upp vårt arbete omgående. Läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

En Fustratränares vardag!

11/2016 — Är du intresserad av hur en vanlig arbetsdag ser ut för en Fustratränare? Följ med oss nedan på e helt vanlig arbetsdag. Låter det intressant får du gärna skicka oss en ansökan!

Lästa inlägg >

Heal

Även barn har idag problem med rygg och nacke

2/2017 — Vi får in fler och fler barn med rygg och nackproblem i Fustra. Det är inte bara vuxna som drabbas av detta längre. Vi har idag en livsstil som gör att vi får problem allt längre ner i åldrarna. Men vi kan hjälpa till att bli av med detta, läs mer nedan:

Lästa inlägg >

Om Fustra

Fustra fakta

10/2016 — Hejsan alla och välkommen till våra nya blogg. På denna bloggen kommer vi att följa Fustras utvekling i Sverige och srkiva om hälsa och välmående. Jag heter Jarkko Kortelainen och jag är grundare av Fustra.

Lästa inlägg >